Få hjælp til at planlægge din seniorøkonomi

Som så mange andre har du måske også svært ved at overskue din privatøkonomi, hvis du nærmer dig det tidspunkt , hvor du skal til at overgå fra at være på arbejdsmarkedet til en ny tilværelse på pension. Nogle af de spørgsmål som ofte melder sig vil være, hvornår jeg vil have råd til at gå på pension, hvordan jeg bør sammensætte mine pensionsudbetalinger, og om mine udbetalinger vil blive påvirket af min partners økonomi. Der er mange ting at tage stilling til og mange områder, du skal sætte dig ind i, for at kunne skabe dig et overblik og træffe de bedste beslutninger.

Uvildig seniorøkonomisk rådgivning
Det er derfor vigtigt at få planlagt din økonomi i god tid, før du stopper på arbejdsmarkedet, og har du brug for hjælp, kan en seniorøkonomisk rådgivning hos Willis Towers Watson være en god investering. Vi hjælper dig med at få klarhed over de mange vigtige spørgsmål, og til forskel fra den rådgivning, du kan få andre steder, er vores rådgivning uvildig. Det er ikke på vores dagsorden at sælge dig specifikke produkter, men udelukkende at komme med nogle anbefalinger til, hvordan du skal planlægge din seniorøkonomi.

Den seniorøkonomiske rådgivning er et ekstra tilbud, der ligger ud over den rådgivning, du bliver tilbudt som medarbejder via pensionsordningen på din arbejdsplads.

Hvad indeholder et seniorøkonomisk rådgivningsmøde?
På et seniorøkonomisk rådgivningsmøde hjælper vi dig med at planlægge din pension. Vi tager højde for alle de faktorer, der kan påvirke din økonomi på både kort og langt sigt, da de mange opsparingsformer og de talrige ændrede regler, gennem de sidste årtier, kan gøre det vanskeligt for dig at overskue muligheder og faldgrupper. mere...

Er du allerede gået på pension?
Hvis du allerede er gået på pension, er der stadig mange muligheder for at få en uvildig vurdering af, om det er de rigtige valg, du har truffet, og selvom en pensionsordning allerede er under udbetaling, kan der i mange tilfælde godt ændres på udbetalingsperioden.

Hvis du får planlagt udbetalingen af typisk flere forskellige pensionsordninger rigtigt, kombineret med de forskellige muligheder fra det offentlige, kan det ofte forbedre din samlede økonomiske situation.

En del af rådgivningen vil også handle om de økonomiske aspekter i forbindelse med sygdom og dødsfald. Der er mange, som er usikre på, hvad der sker med deres pensionsudbetalinger, når de dør – blandt andet om resten af opsparingen vil gå til de rette personer.

Garanti for udbytte
Vil vores rådgivning ikke give dig en gevinst på mindst 20.000 kr., vil rådgivningen være gratis – det gælder uanset om du stadig er i arbejde eller er gået på pension.

I de fleste tilfælde vil betalingen for rådgivningen kunne ske fra dit depot i pensionsselskabet. Det betyder, at du ikke skal have ”penge op af lommen”. mere...